Bölümlerimiz

Kadın Hastalıkları ve Doğum

Kendi alanında, tıp dünyasındaki her gelişimi yakından izleyen ve uygulayan Özel medicina Plus Cerrahi Merkezi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü; kadın hastalıkları, hamilelik, doğum öncesi ve doğumla ilgili problemlerin çözümünde de modern tıbbın tüm olanaklarıyla hizmet vermektedir.

Genel Jinekoloji Hizmetleri

Ergenlikten başlayarak, menopoz dönemine kadar her yaştan kadının, tüm sağlık sorunlarının tanı ve tedavisinin yapıldığı alanı kapsamaktadır.

Kadın Hastalıklarına neden olan enfeksiyonlar başta olmak üzere, kasık ağrısı, adet düzensizliği, PAP-smear testi, ve rutin jinekoloji muayeneleri  hastanemizin polikliniklerinde yapılıyor.

Gebelik ve Yüksek Riskli Hamilelik Takip Hizmetleri

Kadınların hassas dönemlerden biri de hamilelik sürecidir.Hamileliğin başladığı haftadan itibaren, doğuma kadar tüm anne adaylarının takipleri standart olarak ultrason cihazları ile yapılıyor. Hamileliğin gelişimine göre normal ve sezaryen  doğum seçenekleri ile  başarıyla gerçekleştiriliyor.

Doğumhane

Özel Medicina Plus Cerrahi Merkezinde takip sürecinin ardından, doğumunu gerçekleştirdiğimiz tüm bebeklerimize de en az annelerimiz kadar iyi bakmayı hizmetlerimizin bir parçası olarak görüyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir